onsdag 14 mars 2012

Måla på linoleummatta!

Äntligen börjar det bli någorlunda färdigt i huset,nu ska det bara bytas golv i köket och lite lister och
 sen kan vi anlita mäklare.

 Det gick jättebra att måla trappen som tidigare hade linoleummatta på stegen. Vi köpte "Beckers golvfärg +".  Först var jag orolig att färgen skulle släppa, men den biter sig fast ordentligt och man ser inte att det är linoleum under!

 Sitter just nu och funderar på hur i helsike jag ska få plats med stången i köket sedan. Takhöjden i torpet är bara 1,91m och man vill ju inte ha knäckebröd i huvudet när man går in där. 

I korgarna burkar jag förvara kryddor jag skördat.


                                                                   Vit och fin trappa!
                                                             
                                                               Ha en härlig dag/ Mariell

4 kommentarer:

 1. Hej roligt att du svängde in till mig,och roligt att du har ny blogg,som ser mycket trevligt ut. Hoppas allt bra med dig?
  Dada

  SvaraRadera
 2. Allt är fint här,känner mig bara otålig (se inläggen):)
  Vad roligt att du är kvar. Jag kommer inte ihåg alla bloggvänner eller vilka som är kvar. Det bara kryllar av inredningsbloggar nu. När vi började var det bara 30 st ungefär och nu när FB har blivit populärt är det knappt någon som kommenterar varandra längre. Lite trist faktiskt. Vi hade mer gemenskap i bloggvärlden förr känns det som:) Men man får väl hänga med i tiden!

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Hei på deg! Trappa ble riktig fin :) Jeg liker veldig godt bildene du maler, legger meg til som følger:) ha en fin, fin dag. Klem fra Dordi

  SvaraRadera
 4. Hejsanhejsan,
  så härligt att renoveringen börjar närma sig sitt slut. Vill du visa upp det på Byggla.se? Maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Är du intresserad får du en liten present :)
  Mvh
  Vendela på Byggla

  SvaraRadera