söndag 9 september 2012

Våra härliga kaninungar!

Eftersom vi har haft dåligt med Internet här ute på landet har jag inte kunnat uppdatera sidan så mycket som jag har velat. Det har ju hänt så mycket spännande saker. Som att våran kaninflock har utökats med nya medlemmar.

På somrarna vistas kaninerna ute i ett stort hägn under en björk där de har byggt egna bohålor. Våran kanin Vanilj som tillhör den andra generationen kaniner födde i slutet av juni sina barn i en utav bohålorna.

Kaniner är mycket duktiga på att dölja sina aktiviteter och vi blev mäkta förvånade när vi såg några små ullbollar kika ut. Det tog mig en hel dag innan jag med spänning satt tyst och glodde och kunde  räkna dem till 6 stycken! Vilka personligheter den här kullen uppvisar, vissa av dem är så sociala och tvättar en över hela ansiktet  och snackar med sina små vaga ljud. Hela kullen är så vänligt sinnade och nyfikna. Man känner faktiskt hur glada de blir när man kommer till dem.

Vi har fått massor av förfrågningar om de är till salu,men den här kullen blir kvar hemma hos oss. Längre fram blir det kullar av dem små och då säljer vi nog. Min kompis och fotograf Birgitta Ström var här en dag och fotade några av dem.  Kolla här:):

Kaningården
©Fotograf samtliga bilder: Birgitta Ström2 kommentarer:

 1. Oi, for noen herlige kaninunger!! Og nydelige bilder!:)
  Ha en fin fin kveld!
  Klem fra Janne

  SvaraRadera
 2. Inspirerande om Kaninerna!
  ... väntar på mera om deras språk osv.
  XXXX
  / Fotografen i Bondevrak

  SvaraRadera